1. Gereedschappen
  2. cirkelzaag

Vergelijk de 10 beste cirkelzagen [Top 10 lijst]

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Winkelen voor een cirkelzaag kan een lastige opgave zijn. Prijs, kwaliteit en gebruiksgemak moeten in de gaten gehouden worden. Daarom hebben onze redactie de beste cirkelzagen van dit moment voor jou geselecteerd. Van krachtige professionele cirkelzagen, tot daadwerkelijk goedkope zagen voor thuisgebruik. Er is voor elk wat wils! We leggen je daarom in deze top 10 graag de beste cirkelzagen uit, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij hebben een cirkelzaag test uitgevoerd, zodat we exact weten wat op dit moment als beste cirkelzagen door de consument ervaart wordt. Welke 10 cirkelzagen de toplijst hebben behaald, ontdek je verder hieronder. Klik op de button hier beneden om naar de top 10 te gaan en deze goede cirkelzagen stuk voor stuk te bekijken.

Onze TOP 10: De beste cirkelzagen

Na uitvoerig onderzoek naar consumentenreviews over cirkelzagen, presenteren we hieronder de top 10 er van. Stuk voor stuk worden de nummers 1 tot en met 10 als zeer hoog beoordeeld door consumenten. Zij weten als geen ander welke de beste zijn, aangezien ze deze al aangeschaft hebben. Wat is de beste cirkelzaag, wil je natuurlijk weten? Ontdek ze hieronder van nummers 1 tot en met 10. Meteen hieronder vind je de cirkelzaag als beste getest.

1. BLACK+DECKER CS1250L-QS Cirkelzaag 1250W Diepte instelling Geïntegreerde laser.

De BLACK+DECKER CS1250L-QS cirkelzaag met krachtige 1250W motor levert een prestatie waar je op kunt rekenen. Dankzij de precisie die deze cirkelzaag biedt, kan je steeds rechte snedes maken. Met de verstekzagen functie (0-45°) kan je aangeven in welke hoek je wilt gaan zagen. Hierdoor heb je een uitgebreid scala aan mogelijkheden om je project af te maken. De laserlijn en meegeleverde langsgeleider zorgen voor extra nauwkeurigheid. De BLACK+DECKER CS1250L-QS cirkelzaag is ontworpen voor verschillende materialen zoals hout en houtproducten. Denk hierbij aan het zagen van houten planken, platen en plinten. De instelbare zaagdiepte maakt het zagen van verschillende materialen nog eenvoudiger. Met deze cirkelzaag kan je eenvoudig en snel je project afmaken.

2. Makita HS7601J Cirkelzaag 230 V 190 mm In Mbox Opbergkoffer.

De Makita HS7601J Cirkelzaag 230 V 190 mm In Mbox Opbergkoffer is dé perfecte keuze voor de regelmatige klusser. Met een stille motor en een licht gewicht is de machine erg geschikt voor het dagelijks gebruik. Daarnaast is de machine ook voorzien van een universele stofafzuigaansluiting, zodat stof en zaagsel gemakkelijk worden opgezogen. Door het aangename formaat en gewicht is het werken met de Makita HS7601J Cirkelzaag 230 V 190 mm In Mbox Opbergkoffer een plezier. De machine is ook uitgerust met een aansluiting op een geleiderail, waardoor je extra nauwkeurig en veilig kunt werken. Met deze machine kun je dus zorgen voor een professionele afwerking van je projecten.

3. Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W Zaagblad 185mm Incl. Parallelgeleider, stofafzuiging en 24T.

Met de Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W Zaagblad 185mm Incl. Parallelgeleider, stofafzuiging en 24T heb je een sterk, robuust en veelzijdig gereedschap in handen. Deze cirkelzaag is een perfect instapmodel om lange, rechte stukken in hout te zagen of voor eenvoudig zaagwerk in verstek. Het zaagblad met een diameter van 185 mm zorgt ervoor dat je zelfs de grootste klussen aankunt. Deze cirkelzaag heeft een 1200 watt motor. Je kunt er daarom met veel kracht door materiaal heen zagen. Naast een vermogen dat je de klusjes makkelijk laat klaren, is de Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W Zaagblad 185mm Incl. Parallelgeleider, stofafzuiging en 24T uitgerust met verschillende handige accessoires. Zo heb je bijvoorbeeld een parallelgeleider waarmee je rechte lijnen kunt trekken. Verder komt deze cirkelzaag met een stofafzuiging, waardoor je schonere lijnen krijgt, waardoor je meer precisie krijgt bij zagen. Het zaagblad is ook voorzien van 24T, waardoor je zelfs het fijnste werk kunt uitvoeren. Met de Powerplus POWC2030 Elektrische cirkelzaag 1200W Zaagblad 185mm Incl. Parallelgeleider, stofafzuiging en 24T kan je met gemak de meest veeleisende klussen aan.

4. Bosch PKS 18 LI Accu cirkelzaag Zonder 18 V accu en lader.

De Bosch PKS 18 LI Accu cirkelzaag zonder 18 V accu is een krachtig en veelzijdig gereedschap. Met een zaagblad van 165 mm, een zaagcapaciteit van 65 mm in hout en 10 mm in staal en een krachtige elektronisch geregelde motor is deze cirkelzaag gemakkelijk een van de beste in zijn soort. Het robuuste, lichte ontwerp maakt het gebruik van de cirkelzaag nog gemakkelijker. De cirkelzaag is onderdeel van een innovatief accu platform van Bosch, en dit maakt hem nog veelzijdiger. Met één accu is het mogelijk om meerdere apparaten te gebruiken, zoals schuurmachines, boorhamers, decoupeerzagen en veel meer. Ook zorgt dit platform ervoor dat de accu sneller wordt opgeladen. Met deze cirkelzaag in combinatie met het accu platform kun je gemakkelijk aan al je klussen werken.

5. Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm Incl. geleiderails, stofafzuigingaansluiting en 24T invalzaagblad.

Met de Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm heb je de perfecte invalzaag in de buurt. Deze invalzaag is erg krachtig met een vermogen van 1200W. Met een diameter van 165 mm kun je zelfs de grootste panelen met precisie snijden. De invalzaag is voorzien van een geleiderail waarmee je nog nauwkeuriger kunt werken. Ook wordt er een stofafzuigingaansluiting meegeleverd zodat je het werkomgeving stofvrij houdt. Bovendien wordt er ook een 24T invalzaagblad meegeleverd die je direct kunt gebruiken. Met deze invalzaag kun je veel verschillende dingen doen, zoals het maken van gaten in deuren, het snijden van stukken hout en het gebruiken als cirkelzaag. Deze invalzaag is ideaal voor zowel de doe-het-zelver als de professionele klusser en zorgt voor nauwkeurig werk. Met de Powerplus POWX0562 Invalzaag 1200W Ø165mm kun je altijd rekenen op een professionele uitkomst!

6. Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body (geleverd zonder accu en lader).

De Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body is een veelzijdige en krachtige machine die de perfecte aanvulling is voor je klusspullen. Deze zaag is uitgerust met een krachtige motor die een vermogen van 1.350 watt levert bij een onbelast toerental van 5.000 min-1. Hiermee is deze zaag geschikt voor het zagen van veel verschillende materialen, waaronder hout, metaal en keramiek. De Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body is uitgerust met een elektronisch variabele snelheidsregeling. Hiermee kun je gemakkelijk de snelheid instellen voor elk materiaal dat je aan het zagen bent. Tevens heeft de zaag een laser waarmee je precies kunt zien wat je aan het zagen bent. De Makita DHS660Z Accu Cirkelzaag 18V Losse Body is een krachtige machine die geschikt is voor veel verschillende toepassingen. Het is een handige en betrouwbare tool die een perfecte aanvulling is op je gereedschap. De zaag is onderdeel van het 18V Li-Ion accu platform van Makita waardoor je met één enkele accu zowel de zaag als andere 18V apparaten kan gebruiken.

De reviews die consumenten online hebben geschreven, verzamelen wij tellen we bij elkaar op. Daarna zijn de cirkelzagen met het hoogste gemiddelde, de cirkelzagen in de top 10. Zojuist heb je de nummers 1 tot en met 6 bekeken. Maar er zijn er nog 4 meer! Lees snel verder en wellicht zit de cirkelzaag die jij voor ogen hebt, tussen de laatste vier.

7. DeWalt DWE576K-QS Cirkelzaag 1600W ØZaagblad 190 mm Asgat 30 mm.

De cirkelzaag van DeWalt heeft nog meer te bieden. Zo is de zaag voorzien van een geavanceerde lasergeleiding die het zagen van lijnen eenvoudig maakt. Daarnaast helpt een gesofisticeerde diepte-instelling om de zaag op de gewenste diepte te zetten. Hiermee is het mogelijk om precies te zagen in materialen zoals multiplex, spaanplaat of MDF. Met de krachtige motor van 1600 watt en een ø190 mm zaagblad met een asgat van 30 mm, is deze zaag een betrouwbare partner voor veel verschillende doeleinden. Met een handige snelinstelling is de cirkelzaag ook makkelijk in te stellen en klaar voor gebruik.

8. Hyundai mini cirkelzaag 600W Handcirkelzaag Ø85mm Afkortzaag Invalzaag Met Geleiderail Incl. 3x zaagblad.

Deze cirkelzaag heeft een krachtige 600W motor, waardoor je zelfs de hardste materialen moeiteloos kunt zagen. De cirkelzaag is uitgerust met een geleiderail, waardoor je nauwkeurig en veilig kunt werken. De geleiderail is ook eenvoudig te verstellen, wat het werken op verschillende plaatsen en materialen vergemakkelijkt. Bovendien worden er drie verschillende zaagbladen meegeleverd, waardoor je voor elke klus de juiste zaagbladen hebt. Met deze multifunctionele cirkelzaag kun je alle denkbare klussen op een veilige manier uitvoeren.

9. Makita 230 V Cirkelzaag 165 mm HS6601.

Met de Makita HS6601 cirkelzaag heeft u alle controle over uw zaagklus. Deze 1050 watt zaagmachine is voorzien van een compacte bouw en een licht gewicht, waardoor deze makkelijk te hanteren is. Daarnaast zorgt de softgrip handgreep ervoor dat u stabiel kunt werken. Met een zaagblad van 165 mm is deze cirkelzaag geschikt voor veel verschillende materialen. U kunt kiezen uit een snelheid variërend van 800 tot 2700 toeren per minuut. Hiermee kunt u de perfecte snelheid afstemmen op de materiaalsoort en dikte van het te zagen materiaal. Bovendien is de zaagmachine voorzien van een speciale stofafzuiging, waarmee u tijdens het zagen werkt in een schone omgeving. De Makita HS6601 cirkelzaag is daarnaast voorzien van een spanning van 230 V, waardoor hij eenvoudig aan te sluiten is op de stroomvoorziening.

10. FERM Precisie invalzaag/mini-cirkelzaag 500W 22mm zaagdiepte Variabele snelheid Incl. geleiderails, stofafzuiging, 3.

Met de FERM 500W precisie cirkelzaag heb je een krachtige machine in handen die je klusjes in een mum van tijd af hebt. De machine wordt geleverd met twee geleiderails die samen 700 mm lang zijn. Je kunt werken met drie meegeleverde zaagbladen met een diameter van 85mm. De zaagdiepte is eenvoudig instelbaar tot 22mm. Bovendien is de snelheid variabel af te stellen, afhankelijk van het materiaal dat je gaat zagen. Met de bijgeleverde stofafzuiging met adapter blijft je werkplek netjes en stofvrij. Deze precisie cirkelzaag is een ideale machine voor elke klusser!

Inhoudsopgave

Populaire vragen over de best geteste cirkelzagen

Jazeker, elk jaar komt er een nieuwe top 10 cirkelzagen. Ook gedurende het jaar gaat ons onderzoek gewoon door. Wanneer er een nieuwe cirkelzaag de andere in de top 10 ontstijgt, wordt deze erin geplaatst. Zo kun je altijd bij Woonblogmagazine.nl terecht om de up-to-date beste cirkelzagen te ontdekken.

Nee, alle cirkelzagen in de top 10 hebben de plek verdient doordat ze zo gereviewd zijn door consumenten. Merken hebben hier geen invloed op. Het kan uiteraard zijn dat er bekende merken in de top 10 staan, maar dan hebben ze deze plek ook verdient. De consument bepaalt welke cirkelzaag zij als beste ervaren.

Dat hoeft niet altijd. Wij kiezen sowieso de goedkoopste webshops voor je uit om een cirkelzagen te kopen. Anderzijds, houden we rekening met verschillende prijsklassen in de top 10. Er is voor ieder budget wel een cirkelzaag te koop. Door de top 10 cirkelzagen te vergelijken, weet jij exact welke de beste is.

De cirkelzagen zijn niet rechtstreeks op onze website te koop. Wij hebben de goedkoopste webshops voor je uitgezocht. Deze kun je vinden zodra je op de button “Goedkoopste webshop” klikt onder elke productbeschrijving. Vervolgens kun je het cirkelzaag kopen.

Picture of Tristan
Tristan

Redacteur

Hallo! Tristan hier. Ik ben als redacteur betrokken bij WoonblogMagazine.nl. Een huis kopen is voor de meeste van ons een mijlpaal. Dit is de plek waarvoor jij hard hebt gewerkt en jouw thuis is. Je omringen met mooie en functionele attributen om je heen heeft daar een groot aandeel in. We hopen dat we je hier in kunnen helpen met de selectie op onze site. Neem gerust de tijd om de beschrijvingen, foto’s en prijzen te bekijken van elke cirkelzaag, zodat jij precies weet welke jij wilt aanschaffen.

Laatste woorden over de cirkelzaag recensie

Het is duidelijk dat deze gids je heeft geholpen om een goede cirkelzaag te kiezen. Hopelijk heeft dit artikel je geleerd welke cirkelzagen op de markt zijn en welke het beste bij jouw behoeften past. Als je de informatie goed hebt doorgenomen, dan ben je in staat om verstandige keuzes te maken als het gaat om de beste cirkelzaag. Pas als je de juiste cirkelzaag hebt gekozen, kun je er zeker van zijn dat het werkt zoals je had gehoopt. Het uitkiezen van een goede cirkelzaag is niet eenvoudig, maar met de informatie die je in deze gids hebt kunnen vinden, zou het een stuk makkelijker geworden zijn. Het is belangrijk om je tijd te nemen om de verschillende producten te vergelijken en rekening te houden met je eigen budget en behoeften. Als je deze tips hebt opgevolgd en de informatie uit de gids hebt gebruikt, kun je er zeker van zijn dat je de cirkelzaag vindt die je zoekt. Op die manier kun je doen waar je voor kwam en je projecten en plannen uitvoeren zoals je voor ogen had.

Slimme keuzes maken: Een leidraad voor het vergelijken van de best geteste cirkelzaag

Als je de top 10 cirkelzagen hierboven ziet, kun je grofweg drie aspecten met elkaar vergelijken; design, productbeschrijving en prijs. De foto laat het design zien. Waar sommige consumenten puur naar functionaliteit kijken, is voor anderen design belangrijk. Ga voor jezelf na wat jij belangrijk vindt. De productbeschrijvingen onder elke cirkelzaag geeft jou de informatie over wat de cirkelzaag precies inhoudt. We raden aan om alle 10 de beschrijvingen te lezen om een goed idee te krijgen welke cirkelzaag bij je past. Als laatst is de prijs natuurlijk altijd een belangrijk overwegingspunt. We attenderen je er graag op dat de hele top 10 goed uit de bus gekomen zijn, dus welke je ook koopt, de aankoop heeft een hoge kans op slagen!

Laat je niet afleiden door de volgorde van de top 10. Hoewel dit de feitelijke weergave is van het algemene oordeel van de consument, hoeft dit niet automatisch te betekenen dat dit ook voor jou geldt. Elke consument is uniek, hecht waarde aan andere dingen en let weer op andere kenmerken bij de aankoop van een cirkelzaag. Wij voorzien jou van zoveel mogelijk informatie om het jou zo  gemakkelijk mogelijk te maken om je eigen keuze te maken.

Disclaimer: Consumenten zijn de enige die kunnen bepalen welke cirkelzagen in de top 10 belanden. Geen merk of webshop betaald ons voor promotie. Wij krijgen wel een kleine commissie wanneer je via onze site bij een externe webshop een cirkelzaag besteld. 

Gepubliceerd op: 16 dec. 2022