1. Gereedschappen
  2. breekhamer

Vergelijk de 10 beste breekhamer [Top 10 lijst]

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Met stijgende verwachtingen stappen we toe naar de beste breekhamers van 2020. Of je nou een klus gaat doen in je garage of net begint met klussen, er moet een breekhamer aan te pas komen. Een breekhamer is een krachtig gereedschap dat wordt gebruikt om beton of andere harde materialen te breken. Belangrijk als je gaat winkelen, is erop letten dat je je budget niet overschrijdt. Simultaan zoek je ook naar een kwalitatief goede breekhamer. Onze redactie heeft vooral met deze factoren rekening gehouden bij hun onderzoek naar de beste breekhamer. De redactie is hiervoor diverse webshops afgelopen en hebben de reviews van andere gebruikers gelezen. Na een grondige analyse hebben we onze top 10 verkregen van de beste breekhamer zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wij hebben een breekhamer test uitgevoerd, zodat we exact weten wat op dit moment als beste breekhamer door de consument ervaart wordt. Welke 10 breekhamer de toplijst hebben behaald, ontdek je verder hieronder. Klik op de button hier beneden om naar de top 10 te gaan en deze goede breekhamer stuk voor stuk te bekijken.

Onze TOP 10: De beste breekhamer

Na uitvoerig onderzoek naar consumentenreviews over breekhamer, presenteren we hieronder de top 10 er van. Stuk voor stuk worden de nummers 1 tot en met 10 als zeer hoog beoordeeld door consumenten. Zij weten als geen ander welke de beste zijn, aangezien ze deze al aangeschaft hebben. Wat is de beste breekhamer, wil je natuurlijk weten? Ontdek ze hieronder van nummers 1 tot en met 10. Meteen hieronder vind je de breekhamer als beste getest.

1. FERM HDM1040P Professionele Breekhamer 1200W 6kg 12 beitelstanden Incl. SDS-max Puntbeitel, SDS-max Platbeitel en.

De FERM HDM1040P Professionele Breekhamer is een krachtig apparaat voor het slopen van muren, beton en tegels. Het toestel beschikt over 1200W vermogen en 6kg klopkracht. Met de 12 verschillende beitelstanden is de breekhamer geschikt voor vele verschillende toepassingen. Inclusief een SDS-max Puntbeitel, SDS-max Platbeitel en SDS-max Gootbeitel. Het apparaat is licht van gewicht en heeft een comfortabele softgrip handgreep, waardoor het gebruiksvriendelijk en comfortabel is om mee te werken. Daarnaast is de breekhamer uitgerust met een veiligheidskap en een stofafzuiging. De stofafzuiging zorgt ervoor dat het stof dat ontstaat bij het slopen direct wordt afgezogen. Deze kap is eenvoudig te verwijderen voor een snelle en grondige reiniging van het toestel.

2. Scheppach AB1900 Breekhamer Incl 1 vlakbeitel 60J Incl. 1 beitel+ koffer.

De Scheppach AB1900 breekhamer is een krachtige en veelzijdige sloophamer van hoge kwaliteit. Deze breekhamer is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en is voorzien van een robuuste constructie voor een lange levensduur. De sloophamer is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 1900 watt en een slagenergie van 14 joule. Dankzij deze krachtige motor heeft de sloophamer de mogelijkheid om zelfs het hardste metselwerk of beton te doorbreken. De Scheppach AB1900 breekhamer wordt geleverd met een vlakbeitel van 60J en een beitel voor het verwijderen van oude verf en tegels. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met een speciale koffer, waarmee je de sloophamer gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Bovendien is de sloophamer voorzien van een ergonomische handgreep, waardoor je meer comfort krijgt tijdens het werk. Met deze breekhamer kun je vele taken aan, zoals verwijderen van oude verf, tegels, verf, metselwerk en beton.

3. Powerplus POWX11831 Breekhamer Boorhamer Hamerboor en beitel 1300W 18 joule SDS Max Incl. gereedschapskoffer en 2.

De Powerplus POWX11831 Breekhamer Boorhamer Hamerboor en beitel is een krachtige, handige tool voor het boren in beton, baksteen en steen. De 1300W motor en 18 joule aan impactkracht zorgen ervoor dat je krachtig en snel kunt boren. Daarnaast is de breekhamer ook geschikt voor licht beitelwerk. De tool is voorzien van een ergonomisch design zodat je comfortabel kunt werken. De breekhamer is ook voorzien van een krachtige stofzuiger aansluiting voor een optimale stofafzuiging. De tool wordt geleverd met een gereedschapskoffer en twee SDS Max-bits. Daarnaast is de breekhamer voorzien van een veiligheidskoppeling die ervoor zorgt dat het apparaat uitschakelt als de bit vastloopt. Met deze krachtpatser van Powerplus haal je een betrouwbare en robuuste breekhamer in huis.

4. Professionele SDS+ Boorhamer Klopboorhamer Breekhamer 1500W.

Deze professionele SDS+ Boorhamer Klopboorhamer Breekhamer is een echte krachtpatser met een vermogen van 1500W. Deze krachtige machine is geschikt voor veel verschillende klussen. Met de schakelaar kan je eenvoudig overschakelen van de verschillende functies. De boorhamer is ideaal voor het boren, hameren en hamerboren in bijvoorbeeld tegels, beton of andere harde materialen. De trillingsreductie technologie zorgt ervoor dat de trillingen die worden veroorzaakt door het klopwerk actief gedempt worden. Meegeleverd met de machine zijn drie SDS+ boren, één SDS+ puntbeitel en één SDS+ platte beitel. Door deze accessoires heb je direct de juiste gereedschappen bij de hand om het kluswerk te verrichten. De boorhamer is zeer geschikt voor kluswerkzaamheden zoals het verwijderen van tegels, het uitbeitelen van kabelsleuven, muurdoorbraken en sloopwerkzaamheden. Dankzij de vele mogelijkheden en de krachtige motor is deze boorhamer een echte must-have voor iedere professionele klusser of bouwvakker.

5. Scheppach AB1600 Sloophamer Breekhamer 50J | 1600W | 230V.

De Scheppach AB1600 Sloophamer Breekhamer is een stevige, professionele machine die is ontworpen om krachtig en productief te werken. Met een vermogen van 1600 watt en een voltage van 230V, is de AB1600 krachtig genoeg om de meeste steen- en betonwerkzaamheden aan te kunnen. De machine is voorzien van een veiligheidskoppeling die zorgt voor een optimale, veilige bediening. De breekhamer is voorzien van een stevige handgreep voor een comfortabele bediening en is uitgerust met een 50J klopkracht, waardoor het perfect is voor het verwijderen van metselwerk en beton. De AB1600 is ook voorzien van een anti-vibratie systeem dat trillingen vermindert tijdens het gebruik, waardoor het werk comfortabeler wordt. De breekhamer wordt geleverd met een gereedschapskoffer, waardoor u alle benodigdheden bij de hand heeft om de klus te klaren. De Scheppach AB1600 Sloophamer Breekhamer is een professionele, krachtige machine die is ontworpen om consistente resultaten te leveren bij metselwerk en betonwerkzaamheden.

6. Scheppach AB1700 Sloophamer Breekhamer 50J/1700W SDS-max Incl. 2 Beitels.

De Scheppach AB1700 sloophamer is een zeer krachtige breekhamer met een vermogen van 1700W en een slagenergie van 50 Joule. Met deze sloophamer kunt u eenvoudig moeilijke oppervlakken openbreken zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Het apparaat is voorzien van een SDS-max systeem en heeft een slagfrequentie van maximaal 1.700 slagen per minuut, waardoor het snel en efficiënt werkt. Bovendien wordt de Scheppach AB1700 geleverd met 2 stevige beitels, die gebruikt kunnen worden voor het slopen van beton, steen, staal en hout. Het gereedschap heeft een afmeting van 590 mm x 257 mm x 265 mm en een gewicht van 8,8 kg, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Bovendien heeft het een comfortabel antislip handvat, wat u optimaal comfort geeft tijdens het werken. Met de Scheppach AB1700 sloophamer bent u altijd verzekerd van een perfect resultaat!

De reviews die consumenten online hebben geschreven, verzamelen wij tellen we bij elkaar op. Daarna zijn de breekhamer met het hoogste gemiddelde, de breekhamer in de top 10. Zojuist heb je de nummers 1 tot en met 6 bekeken. Maar er zijn er nog 4 meer! Lees snel verder en wellicht zit de breekhamer die jij voor ogen hebt, tussen de laatste vier.

7. Makita HM0871C SDS-max Breekhamer in koffer 1110W 8,1J.

De Makita HM0871C SDS-max Breekhamer in koffer is een krachtige en veelzijdige machine. Deze breekhamer is voorzien van een 1110 watt motor met een aanzienlijke aandrijfkracht van 8,1J. Dit maakt het een uiterst geschikte machine voor het verwijderen van oude betonnen vloeren, het boren in muren en het verbreken van harde materialen. De Makita HM0871C SDS-max Breekhamer heeft ook een actieve Anti Vibratie Technologie. Hierdoor heeft de machine een laag trillingsniveau, waardoor monteurs langer kunnen werken zonder de toegestane grenswaarde te overschrijden. De breekhamer wordt geleverd met een koffer voor optimale transportveiligheid en bewaarbaarheid. Daarnaast is het voorzien van een LED-verlichting die de monteur helpt om de juiste arbeidspositie te vinden.

8. Powerplus POWX11861 Breekhamer 1700W 60 joule SDS Hex Trilling reductie Incl. gereedschapskoffer met wielen en 2.

De Powerplus POWX11861 Breekhamer is een professionele oplossing voor al je breekwerkzaamheden. De 1700W-motor levert meer dan voldoende vermogen en met 60 joule aan impactkracht zorgt het voor een krachtige prestatie. Met de SDS Hex-lettergreep kan je de breekhamer eenvoudig verwisselen. De trillingreductie is een geweldige extra, waardoor je meer comfort hebt tijdens het werk. De Powerplus breekhamer wordt geleverd met een gereedschapskoffer met wielen, waardoor je je gereedschap gemakkelijk meeneemt. In de koffer bevinden zich ook twee extra accessoires, waarmee je je werk nog eenvoudiger kunt uitvoeren. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om al je breekwerkzaamheden efficiënt en veilig uit te voeren.

9. Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set in koffer 12mm 5J.

Deze Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set biedt je een uitgebreide oplossing voor je hak- en sloopwerk. Met een krachtige 5 Joule slagkracht en een 12mm hakpunt, is deze hakhamer geschikt voor het verwijderen van verschillende materialen zoals beton, steen en metaal. De hakhamer beschikt ook over verschillende instelbare slagsterkten, zodat je de hakhamer voor verschillende klussen kunt gebruiken. De hakhamer wordt geleverd met een aantal accessoires, zoals een pneumatisch slangkoppeling, een pijpsleutel, een 2-delige hakpuntset en een set van 3 verschillende hakpuntmaten. Deze accessoires maken het gemakkelijk om je hakhamer te gebruiken voor verschillende projecten. Al deze items worden geleverd in een handige koffer met handvatten, waardoor je de hakhamer gemakkelijk kunt vervoeren en opbergen. Met de Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set heb je alles wat je nodig hebt voor verschillende hak- en sloopwerkzaamheden. Deze krachtige hakhamer is geschikt voor zwaar gebruik en je kunt erop vertrouwen dat je projecten snel en gemakkelijk kunt afronden. De Stanley hakhamer wordt geleverd met een handige draagkoffer, zodat je de hakhamer gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen.

10. Einhell Breekhamer TE-DH 12 (1050 W 12 J SDSmax-gereedschapshouder trillingsgedempte handgreep flexibel verstelbare.

De breekhamer heeft een SDSmax-gereedschapshouder en is daardoor geschikt voor het gebruik van alle standaard bitjes. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een trillingsgedempte handgreep, waardoor u langer comfortabel kunt werken. Bovendien is de handgreep flexibel verstelbaar, waardoor de breekhamer gemakkelijk in elke gewenste positie kan worden gehouden. Dankzij de hoge kracht en de robuuste constructie is de breekhamer geschikt voor de zwaarste klussen in de bouwsector. Of het nu gaat om het verwijderen van tegels, het boren van gaten of het verwijderen van beton, met deze breekhamer kunt u al uw klussen aanpakken. Met een lange levensduur en een hoge prestatie, is de TE-DH 12 Breekhamer een uitstekende keuze voor het vervullen van al uw klussen in de bouwsector.

Inhoudsopgave

Populaire vragen over de best geteste breekhamer

Jazeker, elk jaar komt er een nieuwe top 10 breekhamer. Ook gedurende het jaar gaat ons onderzoek gewoon door. Wanneer er een nieuwe breekhamer de andere in de top 10 ontstijgt, wordt deze erin geplaatst. Zo kun je altijd bij Woonblogmagazine.nl terecht om de up-to-date beste breekhamer te ontdekken.

Nee, alle breekhamer in de top 10 hebben de plek verdient doordat ze zo gereviewd zijn door consumenten. Merken hebben hier geen invloed op. Het kan uiteraard zijn dat er bekende merken in de top 10 staan, maar dan hebben ze deze plek ook verdient. De consument bepaalt welke breekhamer zij als beste ervaren.

Dat hoeft niet altijd. Wij kiezen sowieso de goedkoopste webshops voor je uit om een breekhamer te kopen. Anderzijds, houden we rekening met verschillende prijsklassen in de top 10. Er is voor ieder budget wel een breekhamer te koop. Door de top 10 breekhamer te vergelijken, weet jij exact welke de beste is.

De breekhamer zijn niet rechtstreeks op onze website te koop. Wij hebben de goedkoopste webshops voor je uitgezocht. Deze kun je vinden zodra je op de button “Goedkoopste webshop” klikt onder elke productbeschrijving. Vervolgens kun je het breekhamer kopen.

Picture of Tristan
Tristan

Redacteur

Hallo! Tristan hier. Ik ben als redacteur betrokken bij WoonblogMagazine.nl. Een huis kopen is voor de meeste van ons een mijlpaal. Dit is de plek waarvoor jij hard hebt gewerkt en jouw thuis is. Je omringen met mooie en functionele attributen om je heen heeft daar een groot aandeel in. We hopen dat we je hier in kunnen helpen met de selectie op onze site. Neem gerust de tijd om de beschrijvingen, foto’s en prijzen te bekijken van elke breekhamer, zodat jij precies weet welke jij wilt aanschaffen.

Laatste woorden over de breekhamer recensie

De top 10 producten die in de gids zijn genoemd zullen je helpen bij het zoeken naar de juiste breekhamer voor jouw karwei. Ze bieden een ideale combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs, waardoor je er zeker van bent dat je de juiste breekhamer kiest. Het is belangrijk om ze te vergelijken en de optie te kiezen die het best bij je eisen past. Het kiezen van de juiste breekhamer is zeker geen makkelijke taak. Maar als je de gids van onze redactie volgt en deze top 10 producten vergelijkt dan wordt het een stuk eenvoudiger om erachter te komen wat voor breekhamer je nodig hebt. Zo kun je ervoor zorgen dat je kiest voor een kwalitatief goede breekhamer waarmee je op de beste manier je klus kunt klaren. Bovendien kun je dankzij deze gids ook nog eens voordelig uit zijn! Wat wil je nog meer?

Slimme keuzes maken: Een leidraad voor het vergelijken van de best geteste breekhamer

Als je de top 10 breekhamer hierboven ziet, kun je grofweg drie aspecten met elkaar vergelijken; design, productbeschrijving en prijs. De foto laat het design zien. Waar sommige consumenten puur naar functionaliteit kijken, is voor anderen design belangrijk. Ga voor jezelf na wat jij belangrijk vindt. De productbeschrijvingen onder elke breekhamer geeft jou de informatie over wat de breekhamer precies inhoudt. We raden aan om alle 10 de beschrijvingen te lezen om een goed idee te krijgen welke breekhamer bij je past. Als laatst is de prijs natuurlijk altijd een belangrijk overwegingspunt. We attenderen je er graag op dat de hele top 10 goed uit de bus gekomen zijn, dus welke je ook koopt, de aankoop heeft een hoge kans op slagen!

Laat je niet afleiden door de volgorde van de top 10. Hoewel dit de feitelijke weergave is van het algemene oordeel van de consument, hoeft dit niet automatisch te betekenen dat dit ook voor jou geldt. Elke consument is uniek, hecht waarde aan andere dingen en let weer op andere kenmerken bij de aankoop van een breekhamer. Wij voorzien jou van zoveel mogelijk informatie om het jou zo  gemakkelijk mogelijk te maken om je eigen keuze te maken.

Disclaimer: Consumenten zijn de enige die kunnen bepalen welke breekhamer in de top 10 belanden. Geen merk of webshop betaald ons voor promotie. Wij krijgen wel een kleine commissie wanneer je via onze site bij een externe webshop een breekhamer besteld. 

Gepubliceerd op: 16 dec. 2022